• Primul parc de distractie acvatic de conceptie Aquaglide din Romania iti promite distractie pe cinste si vacante pe apa cum n-ai mai intalnit. Localizat pe lacul Mogosoaia, la doi pasi de Bucuresti, parcul de distractie va fi in intregime realizat prin combinarea unor module individuale in intregime gonflabile: tobogane, piste de alergare, module speciale pentru catapultare, trambuline. Laturile parcului sunt, in acest, an de 25×25 m, el putand fi modificat in permanenta si marit ulterior prin adaugarea de noi module. Te vom tine ocupat si fericit pentru multe ore! Acvamania este un parc de agreement nautic, concept unic in tara! Pe langa circuitul format din tobogane, piste de alergare pe apa, module speciale pentru catapultare si trambuline, vei avea ocazia sa participi la cursuri de caiac, stand-up-paddle si de sailing sau te poti distra impreuna cu cei mici intr-o cursa cu scuterele submersibile See Doo, pe un traseu bine demarcat. Apa este excelenta, poti citi aici rapoartele intocmite in urma analizelor de laborator efectuate. Vremea va fi de partea noastra, asa ca din 30 aprilie te asteptam sa dam impreuna startul distractiei!
 • Facute pentru distractie, produsele Aquaglide au fost dezvoltate pentru cei care isi doresc tot ce este mai bun  in domeniu. Calitatea, inovatia, performanta si stilul sunt principalele calitati ale acestor produse.Fie ca incerci sa imbunatatesti activitatile pe apa din statiunea, tabara, clubul, hotelul sau chiar casa ta, parcurile Aquaglide interactive si modulare sunt exact ce ai nevoie. Avem toate tipurile de produse de la tobogane, trambuline si multe alte jucarii gonflabile multi-functionale care ii vor tine atat pe copii cat si pe adulti ocupati si fericiti pentru multe ore minunate. Aquaglide este cel mai mare producator de parcuri acvatice gonflabile  inalt calitative la nivel mondial, aducand produse noi si inovative in fiecare an. Majoritatea parcurilor acvatice Aquaglide permit clientilor sa adauge noi componente in fiecare an datorita caracteristicii modulare care poate aduce o fata noua parcului in fiecare an facandu-l atractiv si de neintrecut in domeniu. Materialele folosite pentru parcurile acvatice Aquaglide garanteaza durabilitate si rezistenta maxima:
  • Duratextm  este un PVC ranforsat in fabrica, extrem de rezistent, cel mai bun material pentru parcuri acvatice existent pe piata si perfect pentru sporturile de apa.  Pentru fiecare produs Aquaglide foloseste Duratex™  pentru durabilitate si rezistenta maxima.
  • UV Blocktm : uzura UV este fara indoiala cel mai mare vinovat pentru scurtarea vietii produselor comerciale destinate apei. Materialele Aquaglide sunt tratate special pentru rezistenta sporita impotriva razelor solare daunatoare, cu UV Blocktm . Acesta asigura protectia UV pentru 3 ani, fiind invelisul protector cu cea mai indelungata protectie existent pe piata. Desi recomandam intretinerea periodica prin adaugarea de straturi protectoare UV aditionale, nu exista practice substituent  pentru detinerea stratului UV Blocktm incorporat in material inca de la inceput, pentru ani de folosire fara vreo problema.

  Imbinarile sunt facute la cald pentru durabilitate extrema si oferirea celei mai bune calitati. Acest process este folosit la imbinarea marginilor de  material Duratex™ pentru ani de folosire fara probleme si pentru obtinerea unor imbinari curate, rezistente fara urme de adeziv.

  • Interloctm : fitinguri inoxidabile de inalta rezistenta si benzi Interloc pentru folosire modulara. Produsele Aquaglide destinate parcurilor acvatice se conecteaza intre ele folosind sistemul Interloctm. Aceste benzi moi ofera flexibilitate, ramanand totodata la fel de rezistente pentru ani si ani de uz continuu.
  • UP Griptm :elementele Aquaglide incorporeaza manere pentru catarare facila. Amplasate in cele mai covenabile moduri, acestea permit imbarcarea si catararea fara a bloca alte activitati.
  Configureaza-ti parcul
   Impreuna cu specialistii nostri iti poti configura propriul parc acvatic, coreland modulele dupa bunul tau plac. Solicita acum catalogul Aquaglide pentru a vedea solutiile variate pe care le ai la dispozitie

  Cere catalogul

Citeste pe blog

Read The Blog

Din 15 mai te asteptam din nou pe apa

In curand, te asteptam din nou sa explorezi parcul si palatul Mogosoaia din caiac si hidrobicicleta! Din 15 mai dam din nou startul distractiei in Acvamania, singurul parcul de agrement nautic din tara.Caiacele, canoele si hidrobicicletele sunt pregatite deja, iar din luna iunie...

Pe 4 iulie gazduim CaiacMania!

Pe 4 iulie, intre 10.30 si 11.30 gazduim CaiacMania, concurs caritabil de caiac in beneficiul copiiilor abandonati sau defavorizati. Concursul este organizat impreuna cu Asociatiile Benefacto, Lindenfeld și Manieres. Numărul de participanţi poate fi nelimitat, vor fi mai multe...

Din aprilie dam din nou startul distractiei

In curand, te asteptam din nou sa explorezi parcul si palatul Mogosoaia din caiac si hidrobicicleta! Din 30 aprilie dam din nou startul distractiei in Acvamania, singurul parcul de agrement nautic din tara.Caiacele, canoele si hidrobicicletele sunt pregatite deja, iar din luna...

Distractia se muta pe lacul Mogosoaia

Vara este in toi, asa ca e timpul pentru distractie! Vino din 26 iulie la Acvamania, unicul parc acvatic gonflabil din tara si testeaza cele mai tari trambuline, piste de alergare si catapulte. Nici nu mai este nevoie sa te duci la mare, aventura s-a mutat …pe lac la Mogosoaia,...

Excursii

Excursii

1 zi
Excursii cu program de sporturi nautice si distractie dupa pofta inimii in parcul acvatic Acvamania!

Teambuilding

Programe de teambuilding personalizate

Cursuri de caiac, stand-up-paddle si navigatie cu catamarane, plus distractie pe cinste in parcul acvatic Acvamania pentru echipa ta.

Scoala de vara

O zi la Scoala Piratilor

23 Jun 2017
La Scoala Piratilor, copiii intre 6 si 14 ani invata cum sa faca fata provocarilor vietii prin joaca si dau cel mai distractiv examen, pentru a trece probele piratilor.
70 lei/pirat

Scoala Piratilor

5 zile
Scoala de vara pentru copiii intre 6 si 14 ani. Program: cursuri de caiac, activitati distractive si educative in parcul Acvamania.
65 RON/pirat/zi curs