caiace
Durata: 2-8 ore
Locatie: Mogosoaia

Poti marca evenimentele deosebite din activitatea companiei tale printr-o petrecere corporate inedita antrenanta si plina de voie buna, care combina sporturile nautice, istoria, ideea de competitie si creativitatea.

Din programul pe care il vom stabili impreuna cu tine nu vor lipsi  distractia in parcul acvatic, jocurile si concursurile. Am inclus distractie dupa pofta inimii in parcul Acvamania, dar vom valorifica din plin geografia si istoria locatiei propuse: lacul Mogosoaia, palatul Mogosoaia si padurea. Garantam randament maxim si costuri minime: bugetul va fi strict alocat doar pentru instruire, distractie si sudarea echipei participante, fara deplasari lungi,  obositoare si costisitoare, fara costuri de cazare.
Sporturile nautice inspira conectare si munca in echipa, buna comunicare, leadership, acceptarea schimbarii si cooperare, toate esentiale pentru a permite unei companii sa functioneze cu succes. Iti oferim o platforma pentru a ajuta echipa ta sa imbunatateasca domenii specifice, cu un program personalizat dezvoltat in jurul echipei tale si  adaptat obiectivelor tale de afaceri. Lucram in stransa legatura cu fiecare companie in parte pentru a stabili obiectivul final al activitatii.Am inclus in program probe pe echipe in incinta Acvamania, cu acces in totalitate la parc si echipamentul nautic aferent: caiace, placi stand-up-paddle, catamarane cu vele si scutere submersibile Sea Doo. Echipele de pirati se vor intrece pe trambuline, tobogane uriase, piste de alergare pe apa si vor cuceri castele.. gonflabile, vor face curse pe placi de stand-up-paddle si caiace, vor participa la sesiuni de navigatie pe catamaranele cu vele marca Grabner, vor cauta indicii sub apa cu scuterele submersibile Sea Doo. Vom avea atacuri navale, probe de ingeniozitate si indemanare, vom construi tunuri pentru asalt… Garantam rasete, munca in echipa, indemanare, spirit de leadership, distractie ca niciodata, apa, indicii, sport … amintiri minunate si o echipa unita.Echipament oferit: barci gonflabile de 8 persoane, placi de stand up paddle, colace de agrement Tube Pro, caiace sit on top si canoe, hidrobiciclete, scutere submersibile, echipament de protectie nautic (veste de salvare, casti), materiale pentru probele din program.

Alaturi de partenerii nostri, Nautic Life si Barci in Bagaje, va putem pune  la dispozitie si sala de conferinte si traninguri aflata in  locatia situata pe malul lacului Mogosoaia, dotata cu , video-proiector si toate utilitatile necesare pentru desfasurarea programului dumneavoastra de instruire.

Solicita oferta personalizata