teambuilding

Program teambuilding de o zi

Va asteapta o gramada  de probe si concursuri pe echipe in incinta Acvamania, cu acces in totalitate la parc si echipamentul nautic aferent: caiace, placi stand-up-paddle, catamarane cu vele si scutere submersibile Sea Doo. Echipele se vor intrece pe trambuline, tobogane uriase, piste de alergare pe apa si vor cuceri castele.. gonflabile, vor face curse pe placi de stand-up-paddle, hidrobiciclete si caiace, vor participa la sesiuni de navigatie pe catamaranele cu vele marca Grabner, vor cauta indicii sub apa cu scuterele submersibile Sea Doo sau se vor intrece pe uscat, cu bicicletele.Partea de distractie si jocuri este completata de geografia si istoria locatiei propuse: lacul Mogosoaia, castelul Mogosoaia, padurea Mogosoaia. Impreuna , in functie de obiectivele urmarite si structura echipei tale putem gandi programe antrenante si pline de voie buna: de la intreceri intre echipaje de pirati, la atacuri ale haiducilor, pana la probe de triathlon.

Va garantam rasete, munca in echipa, indemanare, spirit de leadership, distractie ca niciodata, apa, indicii, sport … amintiri minunate si o echipa unita in acelasi tel. Cu alte cuvinte, reusita totala! In acest program beneficiati de tot echipamentul si instructajul necesar.

FARA COSTURI DE CAZARE
Experienta ne-a aratat ca la un team building clasic, compania care acceseaza acest program aloca cea mai mare suma din buget pentru costurile de deplasare, cazare si masa ale participantilor. Noi va propunem un program in care va folositi bugetul strict doar pentru instruire, distractie si sudarea echipei.

Solicita oferta personalizata