Reguli de siguranta parc gonflabil

regulament Acvamania

PENTRU CONFORTUL SI SIGURANTA DUMNEAVOASTRA SI A CELORLALTI UTILIZATORI, VA RUGAMaCA IN PARCUL GONFLABIL SA RESPECTATI URMATOARELE REGULI DE SIGURANTA:

1. Copiii cu varste sub 14 ani sau care nu pot inota bine trebuie sa fie sub supravegherea parintelui sau a unui alt adult cand folosesc parcul acvatic.

2. Copiii cu inaltime sub 1,22 m nu au acces in parcul acvatic.

3. In parcul acvatic nu se fumeaza, nu se consuma bauturi alcoolice sau mancare.

4. Vizitatorii care nu stiu sa inoate sau nu stapanesc bine inotul sunt sfatuiti sa     foloseasca echipament de plutire.

5. Nu utilizati parcul acvatic cand sunteti sub influenta alcoolului, medicamentelor sau substantelor halucinogene! Orice persoana recalcitranta aflata sub influenta alcoolului sau a oricarei substante interzise va fi esortata in afara parcului.

6. Evitati loviturile si jocurile violente in parcul acvatic!

In cazul in care conditiile atmosferice pot pune in pericol sanatatea vizitatorilor, conducerea poate lua decizia de a inchide parcul,pentru a evita orice risc.Nu folositi parcul acvatic pe intuneric, vreme defavorabila, furtuna sau ploaie!

8. Parcul acvatic se va folosi exclusiv in timpul programului de functionare!

9. Nu sariti de pe trambuline, Iceberg, Rock sau alte obiecte daca zona de aterizare nu este libera. Intotdeauna eliberati zona de aterizare dupa utilizarea unui produs.

10. O singura persoana in acelasi timp pe topogan. Intotdeauna alunecati cu picioarele in fata si eliberati rapid suprafata de aterizare!

11. Nu inotati sau nu va scufundati sub elementele parcului acvatic.

12. Indepartati obiectele ascutite precum ceasuri sau bijuterii inainte de a intra in parcul acvatic.

13.Este recomandata folosirea zonelor de depozitare puse la dispozitie; conducerea nu este responsabila pentru obiectele pierdute sau disparute din alte locatii.

14. Vizitatorii sunt obligati sa respecte indicatiile salvamarilor si supraveghetorilor parcului.

 

 

About the Author