Reguli generale Acvamania

 

regulament Acvamania

Regulamentul pe durata utilizarii parcului de agrement nautic Acvamania este stabilit pentru derularea in conditii optime a activitatilor, pentru siguranta si confortul tuturor utilizatorilor. Cunoasterea lui este obligatorie pentru toti cei care frecventeaza zonele de agrement. Odata cu permiterea accesului in parcul Acvamania, clientii și tutorii/reprezentantii legali ai acestora sunt de acord ca inteleg si accepta riscurile si au luat la cunostinta prevederile prezentului regulament.

1.Intrarea în parcul Acvamania este pe propriul risc sau al tutorelui legal.

2.Este interzis accesul in parcul Acvamania fara vesta de salvare.

3.Întotdeauna trebuie respectate indicatiile si avertismentele salvamarilor si supraveghetorilor parcului. Va rugam ca prin comportamentul dumneavoastra in parc sa le sprijiniti activitatea, urmandu-le intocmai indicatiile.

4.Comportamentul agresiv in parc, care pune în pericol siguranța vizitatorilor sau împiedică buna dispozitie este interzis. Comportamentul abuziv și jignitor nu este permis.

5.Agresivitatea si manevrele periculoase împotriva sau printre ceilalți participanti la activitati sunt interzise.

6. Purtarea vestelor de salvare este obligatorie pentru toti vizitatorii. Persoanele care nu stiu sa inoate si copiii trebuie să fie însoțite si supavegheate de un adult.

7.Pentru siguranța dumneavoastră si a celorlalti vizitatori, încercati sa va ridicati cat mai repede după o cădere. În cazul unui prejudiciu, informati imediat supraveghetorii parcului.

8.Consumul de alimente, băuturi și guma de mestecat si fumatul pe jocurile din parc sunt strict interzise.

9.Vizitatorii parcului Acvamania și înotătorii nu au voie să stea sau sa se urce peste gardul parcului.

10.Vizitatorii parcului Acvamania nu au voie să arunce pietre sau alte obiecte.

11. Intrarea în parcul Acvamania este permisa doar in timpul orelor de operare.

12.Interzis accesul cu caini sau alte animale de companie în parcul acvatic.

13.Interzis accesul in parc al persoanelor aflate sub influența alcoolului sau a unor substanțe interzise. Consumul de alcool ESTE STRICT INTERZIS!

14.Nu ne asumam responsabilitatea pentru pierderea, furtul sau deteriorarea bunurilor personale. Obiectele gasite in parcul de agrement nautic Acvamania vor fi pastrate timp de 15 zile. Nu vor fi păstrate sticle de apa, prosoape sau obiecte de mică valoare uitate in parc.

15. In cazul deteriorarii echipamentelor puse la dispozitie, clientul va suporta contravaloarea.

16.Utilizați pubele și coșuri de gunoi. Păstrați zona curate!

NOTĂ! Deoarece utilizarea a parcului implică riscuri, orice participare la activitatile din parc se face exclusiv pe propriul risc. Compania nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la integritatea fizică a vizitatorilor parcului sau a proprietatilor acestora. Clientul/tutorele sau legal este singurul si direct responsabil pentru toate prejudiciile cauzate (siesi, parcului Acvamania, clientilor sau altor persoane). Compania își rezervă dreptul de a refuza intrarea sau de a elimina din parc persoanele care nu respecta normele de mai sus.

Sugestie: Pentru a vă proteja de soare, vă recomandăm purtarea de tricouri cu protectie UV 50 protecție și utilizarea lotiunilor de protecție solară.

Distracție plăcută!

About the Author