• vacante la Acvamania
 • fun at Acvamania
 • inchiriere scutere
 • curs de caiac
 • caiace


Incepand cu 25 aprilie va asteptam cu programe de teambuilding inedite, antrenante si pline de voie buna, care combina sporturile nautice, istoria, ideea de competitie si creativitatea. Am inclus distractie dupa pofta inimii in parcul Acvamania, dar vom valorifica din plin geografia si istoria locatiei propuse: lacul Mogosoaia, palatul Mogosoaia si padurea.

Totul cu randament maxim si costuri minime: bugetul va fi strict alocat doar pentru instruire, distractie si sudarea echipei participante, fara deplasari lungi, obositoare si costisitoare, fara costuri de cazare.

 • Teambuilding nautic

  O prima varianta de program include probe pe echipe in incinta Acvamania, cu acces in totalitate la parc si echipamentul nautic aferent: caiace, placi stand-up-paddle, catamarane cu vele, hidrobiciclete si scutere submersibile Sea Doo. Echipele se vor intrece pe trambuline, tobogane uriase, piste de alergare pe apa si vor cuceri castele.. gonflabile, vor face curse pe placi de stand-up-paddle si caiace, vor participa la sesiuni de navigatie pe catamaranele cu vele marca Grabner, vor cauta indicii sub apa cu scuterele submersibile Sea Doo. Va garantam rasete, munca in echipa, indemanare, spirit de leadership, distractie ca niciodata, apa, indicii, sport … amintiri minunate si o echipa unita in acelasi tel.

 • Program personalizat, dezvoltat in jurul echipei si obiectivelor tale

   Sporturile nautice inspira conectare si munca in echipa, buna comunicare, leadership, acceptarea schimbarii si cooperare, toate esentiale pentru a permite unei companii sa functioneze cu succes. Iti oferim o platforma pentru a ajuta echipa ta sa imbunatateasca domenii specifice, cu un program personalizat dezvoltat in jurul echipei tale si  adaptat obiectivelor tale de afaceri.

  Pentru ca teambuildingurile noastre sa aiba succes lucram in stransa legatura cu fiecare companie in parte pentru a stabili obiectivul final al activitatii. Luand in calcul structura echipei, personalitatea membrilor acesteia si locatia de desfasurare a acestui eveniment putem creiona obiectivul final si porni in aventura de a obtine acea viziune comuna in randul membrilor echipei.

  Te asteptam sa ne aventuram impreuna in proiecte care sa formeze echipe integrate, armonioase, cu spirit activ si mereu tanar! Si toate acestea prin activitati inedite in natura, alaturi de o echipa care iubeste si respecta tot ceea ce ne ofera ea!

  Descarca prezentarea programelor de teambuilding Acvamania

FARA COSTURI DE CAZARE
Experienta ne-a aratat ca la un team building clasic, compania care acceseaza acest program aloca cea mai mare suma din buget pentru costurile de deplasare, cazare si mancare ale personalului participant. Noi va propunem un program in care va folositi bugetul strict doar pentru instruire, distractie si sudarea echipei.

Solicita oferta personalizata

 

Vezi si oferta noastra de excursii si petreceri
Dupa aceeasi reteta, ti-am pregatit si o oferta de excursii si petreceri corporate/private cu program de sporturi nautice.

Petreceri private

2 ore - 8 ore
Sarbatoreste la noi un eveniment deosebit din viata ta sau a unei persoane dragi!

Excursii

1 zi
Excursii cu program de sporturi nautice si distractie dupa pofta inimii in parcul acvatic Acvamania!

Petreceri corporate

2-8 ore
Petreceri corporate inedite si plina de voie buna, care combina sporturile nautice, istoria, ideea de competitie si creativitatea.

Citeste pe blog

Din 15 mai te asteptam din nou pe apa

In curand, te asteptam din nou sa explorezi parcul si palatul Mogosoaia din caiac si hidrobicicleta! Din 15 mai dam din nou startul distractiei in Acvamania, singurul parcul de agrement nautic din tara.Caiacele, canoele si hidrobicicletele sunt pregatite deja, iar din luna iunie...

Pe 4 iulie gazduim CaiacMania!

Pe 4 iulie, intre 10.30 si 11.30 gazduim CaiacMania, concurs caritabil de caiac in beneficiul copiiilor abandonati sau defavorizati. Concursul este organizat impreuna cu Asociatiile Benefacto, Lindenfeld și Manieres. Numărul de participanţi poate fi nelimitat, vor fi mai multe...

Din aprilie dam din nou startul distractiei

In curand, te asteptam din nou sa explorezi parcul si palatul Mogosoaia din caiac si hidrobicicleta! Din 30 aprilie dam din nou startul distractiei in Acvamania, singurul parcul de agrement nautic din tara.Caiacele, canoele si hidrobicicletele sunt pregatite deja, iar din luna...

Distractia se muta pe lacul Mogosoaia

Vara este in toi, asa ca e timpul pentru distractie! Vino din 26 iulie la Acvamania, unicul parc acvatic gonflabil din tara si testeaza cele mai tari trambuline, piste de alergare si catapulte. Nici nu mai este nevoie sa te duci la mare, aventura s-a mutat …pe lac la Mogosoaia,...

Tura de caiac pentru mamici sau tatici plus pici

05 Aug 2017 - 05 Aug 2017
Curs inedit, pe apa si pe uscat plus tura de caiac pentru mamici sau tatici plus pici
75 lei/cuplu participant

Curs caiac parinte-copil

Curs inedit de initiere in manevrarea caiacului, parinte plus copil. Pentru ca plimbarea cu caiacul este o activitate usor de invatat,mega-distractiva, indiferent de varsta. Iar sporturile nautice inspira conectare, munca in echipa si buna comunicare.
55 lei/cuplu cursant

Cursuri caiac adulti

Curs rapid de initiere in manevrarea caiacului pentru adulti.
40 lei/cursant

Cursuri caiac copii

Curs rapid de initiere caiac pentru copii.
40 lei/cursant

Afla primul vestile noi de la Acvamania!

Aboneaza-te la newsletter!